Naisella on aina oikeus muuttaa mieltä

Ekat jaksot yllättivät positiivisesti! Pelkäsin miltä örvellys näyttää telkkarissa, sillä kaikkea ekan illan tapahtumista en muistanut. Onneksi ekoissa bileissä olikin vain normaalia kreisibailausta! Oli jännittävää tavata sinkut ja poikalauma osoittautuikin hyväksi seuraksi allasseminaarin surkuhupaisien esittelyjen jälkeen. Kenenkään kanssa en päässyt puhumaan sähkömarkkinoista, mutta Poron kanssa sain keskustella toisesta mieliaiheestani Audeista.

Kysyntäjousto tarkoittaa sitä, että kysyntä muuttuu tarjonnan mukaan, eikä päinvastoin niin kuin markkinat yleensä toimivat. Esimerkiksi, jos paratiisisaarelle lähtee rajattu joukko seuralaisia niin ei kannata ruveta ronkeliksi, vaan nauttia tarjolla olevasta seurasta. Sähkömarkkinoilla kysyntäjousto tarkoittaa sitä että sähköä pitäisi kuluttaa silloin kun sitä tuotetaan. Tuulivoimala tuottaa sähköä silloin kun tuulee ja aurinkovoimala silloin kun paistaa, ja sähköenergian varastoiminen toista kulutushetkeä varten on aina häviöllistä.

Olisin parempi ihminen, jos osaisin tehdä elämässä päätöksiä. Hyvä harjoitus päätösten tekoon oli valita sinkkutytöistä Sammylle se sopivin treffikumppani. Halusin valita sen parhaan, ja se vasta haaste olikin, sillä paratiisissa ei muita ongelmia vielä ollutkaan. Kun valinnan hetki tuli, päätin luottaa intuitioon ja valita hänet, jota ensiksi Sammylle ajattelin. Elämässä pitää hyväksyä se, että myöhemmin voi huomata päätöksen vääräksi. Työmailla olen oppinut sen, että valinnan hetkellä päätös pitää pystyä tekemään niillä tiedoilla mitä sillä hetkellä on.

Arjessa suurimmat haasteeni ovat menisinkö keskustaan bussilla vai pyörällä, mitä pukisin päälle ja mitä ostaisin kaupasta? Pitäisikö erota vai jatkaa Sammyn kanssa yhdessä? Olen kiitollinen Sammylle siitä, että hän usein hoiti kauppareissut, jotta minun ei tarvitse ahdistua marketissa banaani- ja omenahyllyn välillä. Toivoin myös itsekkäästi ja lapsellisesti, että tällä matkalla Sammy tekisi puolestani päätöksen, olisiko meidän parempi tavoitella unelmiamme jatkossa yhdessä vai erikseen.

Temptation Island SammyPromokuvauksia ennen kuin leikki oli alkanut.

4 vastausta artikkeliin “Naisella on aina oikeus muuttaa mieltä”

 1. Katsoin ekat jaksot!
  Mietin sitä, millaista on olla saarella?

  Eristyneisyys: Ei kännykkää, tietokonetta, mailia. Ei voi soittaa kavereille tai perheelleen. Ei näe kenenkään somea.
  Uutispimento: Ei lehtiä, Economistia tai blogeja. Ei mitään hajua mitä maailmalla tapahtuu.
  Harrastetyhjiö: Omia harrastuksia on vaikea jatkaa. Mitä päivisin tehdään? Voiko lukea, maalata, käydä salilla? Onko päivät jo ihan täyteen ahdettu ohjelmaformaatin tekemistä?
  Rajattu vapaus: Ei voi käydä katukeittiössä tai metsälenkillä. Ottaa bussia jollekin turistirannalle. Itse päättää skootteriajelusta tai hevosratsastuksesta.

  Vähän niinkuin joku psykologinen testi, hyvin rajattu tutkimusympäristö, sitten katsotaan mitä ihmisille tapahtuu.

  1. Toi kaikki mitä nostit esiin teki kokemuksesta just äärimmäisen kiinnostavan ryhmäkäyttäytymisen psykologisen kokeen! Lähipiirissäni on muutama kaveri, joille on kasvanut kännykkä kiinni käteen. Jos katsot maailmaa kännykkäkameran läpi, et koe sitä hetkeä. Ilman kännykän räpläämistä on helpompi tutustua uusiin ihmisiin. Opin reissulla sen, ettei tarvitse olla koko ajan online. Ja kun ei tiedä mitään uutisista, bitcoinin arvonnoususta tai e-laskuista niin tunne oli vapauttava! Rajattu vapauskaan ei haitannut, koska oli ihanaa että joku muu järjesti kaiken mun puolesta. Ainoat asiat mitä piti itse murehtia oli tyyliin se koska pesen hiukset ja kenet valitsen treffikumppaniksi. Hieman erilainen seuramatka!

   Rutiinia saaren arkeen toi aamutreenit. Joka toinen päivä kun ei ollut krapulaa, treenasimme monesti aamulla. Nostelimme painoja altaan reunalla, Kalu piti meille kehonpainokuntopiiriä, juoksimme rannalla tai uimme altaassa. Muuten päiväohjelma oli kuvausten takia hyvin tiivis: aina oli kiire odottamaan 😀

 2. Hei Minna!
  Jäin miettimään,miksi Audit ovat lempipuheenaiheitasi? Mikä Audeissa kiehtoo? 😆 Ne Olympia-Volvot (näin junttitermein ilmaistuna) ovat omiakin lemppareita automarkkinoilla ja tällä hetkellä etenkin tuo sinun pallo-mallisi – mutta kiinnostaisi siis sinun näkemyksesi Audien erinomaisuudesta ja siitä, miksi niistä mm Poron kanssa mielellään kävit keskusteluja? Hyvää jatkoa, olet paras ja ihanin 😍 Voi olla, että kommentoin jatkossa lisää. Tänään luin koko blogisi ja odotan innolla uusia postauksia.
  T.Laura

  1. Moi Laura! Audit ovat yksi monista suosikkipuheenaiheistani ja keskustelumme kääntyi Poron kanssa siihen että jos elämässä joskus menee huonosti niin mieluummin itkee Audissa kuin Sitikassa (mitenkään nyt yleistämättä että kaikki sitikat olisi huonompia autoja!). Oli myös mukava löytää yhteinen keskustelunaihe jostain muusta kuin seurustelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.