Mitä jäi näkemättä ja mitä opin Temptation Islandilta

Parisuhteemme Sammyn kanssa voi Temptation Islandin jälkeen paremmin kuin koskaan. Aito kumppanuus punnitaan siinä, miten äärimmäiset pettymykset ja nöyryytykset käännetään voimavaraksi. Helppoa se ei ollut, mutta me emme elämässä menekään siitä mistä aita on matalin. En suosittele pettämistä kenellekään, mutta olen edelleen sitä mieltä että se piristää parisuhdetta. Hyvää suhdetta ei kannata hylätä yhden tai vielä kahdenkaan virheen vuoksi. Elämä on sitä että asiat eivät aina mene niin kuin suunnittelee.

Kun saarelta pääsi pois, tuntui kuin olisi ottanut pään pois pensaasta, ymmärtänyt maailmasta jotain enemmän ja aiemmin koetuille tapahtumille muodostui uusia asiayhteyksiä. Ymmärsin maailman pahuuden, mutta myös sen että pitää luottaa toisiin ihmisiin silläkin riskillä, että voi tulla joskus petetyksi kenen vain taholta. Opin kevään mittaan, että luottamusta voi rakentaa antamalla toiselle tilaa ja uskomalla häneen. Tiedän, että Sammy on olemassa minua varten, vaikka hänestä ei kuuluisi mitään kolmeen päivään.

Temptation Islandin editoinnissa moni asia on saatu näyttämään dramaattisemmalta kuin mitä se todellisuudessa oli. Tuotanto osasi suuressa viisaudessaan myös jättää joitain pahimpia perseilyjä näyttämättä. Esim. kuinka oksennetaan shotteja kaanonissa vakipuskaan, sinkkumiesten mielikuvitukselliset tempaukset meidän varattujen naisten viihdyttämiseksi, kuinka sanon että lapsi on todiste siitä että on joskus saanut pillua ja muut poliittisesti epäkorrektit kommenttini.

Nyt on vuosi 2018 ja seuraleikkien uusi normi on kortsunlaittokisa. Telkkariin ei kannata lähteä leikkimään mitään nunnaa. Nähtyä perinneleikkiähän on pelattu jo muinoin lääkiksen opiskelijabileissä, eli kyseessä ei ollut harhaluulojen mukaan moderni tamperelainen seuraleikki. Ainoa asia mikä tässä kohussa minua harmittaa on se, että te katsojat näitte viihdenumerosta vain puolet! Hauskinta ohjelmanumerossa oli mielestäni se, että eräs isähenkilö otti munan suuhun. Lähdin itse mukaan leikkiin nähdäkseni tämän poikien välisen intiimihetken, sillä se vasta viihdettä onkin.

Joku blogini lukijoista kysyi, eikö hauskaa sitten voi pitää muuten kuin muna suussa? Voi toki, mutta se ei aina sovi käsikirjoitukseen ja siksi minun mielestä moni hauska juttu jäikin jaksojen ulkopuolelle, kuten esim. minun ja Even Pane mut sekaisin -koreografia, minun bile-aerobic, ydinvoimakeskustelu tai biologian luento kävyistä.

Kiitos lukuisista kommenteista joita olen eri medioissa saanut! Pahoittelen, että en ole ehtinyt aivan kaikkiin vastaamaan, mutta nyt ehdin täällä blogissa! On ihana huomata, että osa katsojista on ymmärtänyt hieman korkeamman tason huumoria. En ole oikeasti sitä mieltä, etteikö olisi pettämistä jos panee kortsu välissä. Opin, että naisen suusta kuultuna se on rumasti sanottu, vaikka miehen sanomana se nostaisi pisteitä hyvänä seuramiehenä. Jos kasvat miesvaltaisessa yliopistossa, kuuntelet nuoruutesi Sika-Harria Radio Rockilta ja jatkat töihin miesvaltaiselle alalle, on puhuttava miesten juttuja tai jäät jalkoihin.

Vika selfie Temptation Islandilla

Tämä on viimeinen selfie, jonka otin hetki ennen kuin meiltä kerättiin kännykät pois Temptation Island -leikin alkaessa. Siitä alkoi jännittävä ihmiskoe. Olen aina halunnut osallistua psykologiseen tutkimukseen, sillä luulin ymmärtäväni mitä ympärilläni tapahtuu ja pystyväni arvioimaan käyttäytymistäni objektiivisesti. En olisi voinut olla enempää väärässä. Minulla ei ole kuudetta aistia, jolla kuulisin mitä minusta selän takana puhutaan.

4 vastausta artikkeliin “Mitä jäi näkemättä ja mitä opin Temptation Islandilta”

  1. Kiitos tästä näiden viikkojen TV-viihteestä ja hyvää jatkoa molemmille. Sun jutut on kyllä Minna aivan omaa luokkaaansa😄👌

    1. Kiitos Petra! Lisäksi unohtui mainita että opin reissulla myös mitä on meikinkiinnityssuihke ja miten tehdään ranskalaiset letit! Eli ei mikään turha reissu 😀

  2. Hyi vittu… oot avoparina menny tonne sit heilut vittu toisen kyrpä suussa ja toine moka panemalla.. oot vitun ällöttävä hyi vittu… ymmärrän jos ootte ystäviä vaan ollu ja oot lomalle halunnu huoraamaan mut jos sulla on parisuhde ihan vittu kaikki ei huorat ajattelee että ei ole ok tunkee toisen munaa suuhun?? Hyi vittu nää nykypvn huorat on jo törkeitä ja kehtaat vielä jotain vittu selitellä oot vitun oksettava vitun lehmä hyi.. sovi etukäteen nää polyamoriset suhteet eikä vittu niin että ilmotat siitä tveekameran edessä ottamalla toisen kyrvän suuhun. Hyi

    1. Tämä on hienoa tv-viihdettä kun ohjelma herättää näin paljon tunteita. Kiitos ajastasi että tulit kertomaan palautteesi minulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.