Mies jäi kakkoseksi ilma-akrobatialle

Erosimme Sammyn kanssa keväällä. Mies oli rasite, joka haittasi harrastuksiani. Tänä vuonna olen ollut kaikkein onnellisin, kun saan treenata ilma-akrobatiaa yhdessä ystäväni kanssa. Nyt minulla on ollut kaikki vapaa-aika käytettäväksi rengastrapetsin ensimmäisiin Suomen mestaruuskisoihin treenaamiseen. Tärkein ihminen elämässäni on tällä hetkellä LM Duo Projectin toinen osapuoli Laura. 

Ero tuntui epäonnistumiselta, sillä osa sen syistä on tietysti minussa. Kesti pitkään myöntää tilanne itselle, ja nyt olen hyväksynyt asian niin että voin kertoa siitä myös muille. Sammy oli yhtä mieltä siitä, että arki ei voi jatkua näin ja yhteistä kotileikkiä oli leikitty riittämiin. Paras ratkaisu oli jakaa lusikat, kun molemmat halusivat elämässä eri asioita. Muutto erilleen sujui hämmästyttävän sopuisasti, sillä kumpikin halusi päästä toteuttamaan itseään omalla tahollaan. Olen iloinnut siitä, että Sammy vei mukanaan puolet omaisuudestamme ja olohuone muuttui tilavaksi tanssisaliksi.

Parasta eroterapiaa on ollut ilma-akrobatia. Rengastrapetsilla voin hyödyntää vahvuuksiani, haastaa itseäni ja tulkita tunteitani. Performanssitaiteen avulla olen voinut käsitellä huonouden ja epävarmuuden tuntemuksiani. Minulla ei varsinaisesti ole lahjoja tanssijaksi, enkä koskaan olisi Suomen paras akrobatiassa. Olen hyvä parityöskentelyssä ja parasta on jakaa harrastus ja tavoitteet vanhan ystävän kanssa. Siksi kilpailemme amatöörien duo-sarjassa.

Kolmen hengen perheeni supistui tänä vuonna yhteen ihmiseen. Silti minulla on haasteita oman elämän ja uran yhteensovittamisessa. Koska ilma-akrobatian lisäksi elämässäni on ollut vain työt, esityksemme onkin saanut vaikutteita infrarakentamisesta. LM Duo Projectin teos kertoo rakennusurakoinnin ja projektinhallinnan toiminnanohjauksesta turvallisen, laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuotteen toimittamiseksi sidosryhmien vaatimusten mukaisesti.

SM-kisat on ollut viimeisen puolen vuoden ajan minulle tärkein tavoite ja lauantaina 29.6. tulokset punnitaan Pole Sports Finlandin kilpailuissa Hyvinkäällä. Tätä varten olen koittanut venyttää spagaatia kovemmin kuin koskaan. Puoli vuotta ei riittänyt täydelliseen spagaatiin, mutta spagaatini on silti puolet pidemmällä kuin aloittaessa joululomalla. 

Ilma-akrobatiaa rengastrapetsilla, LM Duo Project

LM Duo Project esiintyi kenraaliharjoituksena Tampereen Underground Juhannuksessa. Keikkakyselyt voi lähettää osoitteeseen dimintsu @ gmail.com!
Kuva: Arto Alho

2 vastausta artikkeliin “Mies jäi kakkoseksi ilma-akrobatialle”

  1. Moi Minna!
    Luin sun blogin just ihan alusta tähän hetkeen. Tykästyin temppareissa jo suhun kun uskallat olla oikeasti aito ihminen, nykyään maailma on niin täynnä pinnallisuutta. Argh! Halusin vaan tulla sanomaan et vaikutat tosi supernaiselta ja kaikkea hyvää sulle jatkoon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.