Miksi naiset rakastuvat renttuihin

Sammy on unelmien renttu. Rakastuin häneen, sillä hänellä oli takana vaikea nuoruus. Hän oli joutunut kasvamaan henkisesti enemmän kuin minä selviytyäkseen arjesta. Olen itse saanut kasvaa pumpulissa ja olen saanut kaiken valmiina nenän eteen. Jos polkupyöräni on ollut rikki, se on korjaantunut itsestään yön aikana. Yliopistossa ei opeteta kaikkia taitoja, joita Elämäm Koulussa oppii.

Olen onnellinen että osasin etsiä kumppania oman kuplani ulkopuolelta. Korkeakoulutettu nainen voi löytää onnen alempipalkkaisen amiksen kanssa. Kehotan muitakin sinkkunaisia ajattelemaan laatikon ulkopuolelta! Suhteessamme on ollut paljon haasteita, koska ajattelemme monesta asiasta eri tavalla. Mutta yhteistaloutemme toimii tehokkaasti, kun kumpikin osapuoli voi hyödyntää erityisosaamistaan yhteisen hyvän vuoksi. Minä olen hyvä maksamaan laskuja ja Sammy laittamaan ruokaa.

Halusin myös rakastaa Sammyn ehjäksi ja pelastaa hänet. Sammystä huolehtiminen tekee elämästäni merkityksellistä. Ekalla iltanuotiovideolla Sammy yllätti, mutta hän onkin ihana juuri siksi että hän osaa yllättää. Sammy tuo rutiininomaiseen ja tavalliseen arkeeni piristystä.

Rakkaus tekee elämästä merkityksellistä. Jos koet että elämästäsi puuttuu jotain ja haluaisit tehdä jotain merkityksellistä, voit myös mennä töihin. Kun joka aamu raahaudut työpaikalle ja puuhastelet päivän työnantajan järjestämien aktiviteettien parissa, koet olevasi tärkeä. Kun käytät viikosta 37,5 tuntia töihin, ei sinulle myöskään jää ylimääräistä aikaa pohtia onko elämäsi tarpeeksi merkityksellistä.

Nautin olostani saarella, ja parasta oli ehkä se että sai elää kolme viikkoa ilman kännyköitä all-inclusive paratiisisaarella. Nautin siitä, että sain keskittyä itseeni. Kerrankin ei tarvinnut lukea sähköposteja, selitellä menojaan puolisolle tai kärsiä edes lomastressistä. Arjessa ihmisen ajatukset ja tekemiset ovat joka päivä jopa 70% samoja asioita. Kun ympäristö vaihtuu totaalisesti, on mahdollisuus oppia uudet rutiinit ja ajattelee asioita väkisinkin uudesta näkökulmasta. Kalenterissa on vain “bilepäivä” ja “bonis-päivä”.

En arvosta kulutusjuhlaa enkä juhli ystävänpäivää. Tosi-tv:n tekeminen vaatiikin näyttelijänlahjoja sekä kykyä ja intoa heittäytyä tilanteeseen. Meillä naisten saarella ystävänpäiväbileet olivat glitterbileet ja otin itse hyvin rauhallisesti. Hyvä minä! Laitoin kävyn vesilasiin ja uskottelin että sen suomut sulkeutuvat vedessä. Sinkkumiehet esittivät epäuskoisia. Aamulla käpy oli kuin olikin sulkenut suomunsa! Tämä jännitysnäytelmä jäi valitettavasti leikkauksen ulkopuolelle. Jaksosta editoitiin pois myös herrasmiesten tarjoama ohjelmanumero viinatamponit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.