Tankotanssistudio täytti miehen jättämän aukon

Olen pitkään toivonut elämääni jotakin, jonka puolesta taistella ja jolle antaa kaikkeni. Odotukseni on nyt palkittu! Jätin seuranhakuilmoituksen Facebookin tankotanssiryhmään ja asiat alkoivat loksahtaa paikoilleen. Yhteyttä otti Rock the Polen teräsnainen ja nyt minulla on uudet mahtavat yhtiökumppanit toteuttamassa kanssani yhteistä unelmaa omasta tanssistudiosta: Rock the Pole avaa kolmannen toimipisteen Tampereelle.

Mistä luovut niin sen saat. Päästin irti elämäni tärkeimmästä ihmisestä ja sain tilalle kolme uutta ihanaa ihmistä, jotka uskovat samaan kuin minä. Kaiken loppuminen on jonkin alkamista. Ajatus omasta studiosta kypsyi lukuisina unettomina öinä eron jälkeen. Nyt saan viettää aikani suurimman rakkauteni kanssa eli harrastaa ilma-akrobatiaa omassa studiossani vaikka joka päivä. Tervetuloa tunneilleni tutustumaan tankotanssiin ja rengastrapetsiin!

Toiset ikäiseni haaveilevat perustavansa perheen. Kuulemma vasta sitten elämä voi olla kokonaista. Minä olen haaveillut yrittäjyydestä jo pitkään. Yrittäminen on hieno tapa toteuttaa itseään ja kehittää maailmaa haluamaansa suuntaan. Koen että vasta yrittäjänä elän täysimittaisesti ja olen nyt onnellisempi kuin koskaan.

Osakassopimuksen kirjoittaminen on kuin avioehto. Eihän tätä tarvitsisi tehdä kun teemme tätä kaikki intohimosta ikuisesti. Vain nolo pessimisti miettii mikä kaikki voi mennä pieleen. Ja jos syvimmän kuopan voi kuvitella, sittenhän se voi myös tapahtua? Nyt ikävimmät valmistelut alkavat onneksi olla ohi ja voimme keskittyä itse lajiin sekä tuntien ja studion avajaisten suunnitteluun. Avajaisjuhlallisuudet ovat 25.10. ja avoimien ovien tunnit 26.10.

En silti luovu palkkatyöstäni, sillä asiantuntijatyö on hyöty/vaiva-suhteeltaan kannattavampaa kuin yrittää tienata leipänsä tanssistudiolla. Olen keskinkertainen yrityksen hallinnossa, markkinoinnissa, ohjaamisessa, akrobatiassa ja monessa muussa. Tanssi- ja akrobatia-alan yrittäjänä pääsen hyödyntämään täysimittaisesti kaiken tämän keskinkertaisen osaamiseni. 

Pienenä vihasin liikuntaa ja olin siinä huono. Se johtui siitä että koulun liikuntatunneilla joutui lähinnä pelaamaan potkupalloa tai korista. Onneksi myöhemmin rohkaistuin oma-aloitteisesti kokeilemaan muita lajeja. Ilma-akrobatia on siitä hieno laji, että siinä voi kehittyä nopeasti myös ilman aiempaa liikuntataustaa. Oma urani liikunnanohjaajana alkoi, kun sain Tampereen Yhteiskoulun lukiossa vetää liikuntatunnilla Harry Potterinkin harrastamaa huispausta yhdessä ystäväni kanssa vuonna 2003. 

Rock the Pole Tampereen tiimi

Rock the Pole on ensimmäisenä Suomessa aloittanut tankotanssistudio, joka perustettiin vuonna 2007. Tampereen toimipisteen perustajiin kuuluu lisäkseni Pauliina, Eija ja Susanna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.