Sinulle sopiva treffikumppani löytyy paikasta jossa viihdyt

Deittailu oli jännää aikaa! Joka päivä voi olla elämäsi suurin päivä, se päivä jolloin tapaat elämänkumppanisi! Jokainen työpäivä, kauppareissu, kissanristiäiset tai seminaari voi olla se, josta löydät unelmiesi kumppanin ja tulee ihana tunne että hän on Se Oikea. Sinkkuna ei voi koskaan sanoa kiitos ei jatkoille, koska se on aina tilaisuus luoda uusia ihmissuhteita.

Ennen kuin tapasin Sammyn, kävin paljon Tinder-treffeillä. Sovin treffit yhteensä 12 eri henkilön kanssa ja joidenkin kanssa tapasin useammankin kerran. Treffailu alkoi tuntua suorittamiselta. Uusista tuttavuuksista tuli vain yksi uusi rivi exceliini. Lopuksi en enää edes jaksanut antaa kaikille arvosanoja keskustelutaidoista, edustuspotentiaalista, kulkuneuvosta, harrastuksista ja koulutuksesta. Oman deittiexcelin voit soveltaa tästä parisuhde-excelistä. Excelöinti ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan tapasin Sammyn baarissa. Tampereen Yo-talolla soitti sinä iltana 3,5 vuotta sitten Juno Reactor.

Lähtisitkö treffeille henkilön kanssa, jolla on silmälasit? Entä henkilön kanssa, jonka aivoista puolet on korvattu keinoaivoilla? Entä ihmisapinan kanssa? Haluatko kumppanivalinnallasi vahvistaa omaa kuplaasi, vai valita mahdollisimman erilaisen kumppanin, jotta jälkeläisenne saavat monipuolisen geeniperimän ja ovat kyvykkäämpiä useammalla elämän osa-alueella kuin te? Vai oletko niin moderni lajimme edustaja, että valitset kumppanin vain omaksi viihdykkeeksi etkä halua jatkaa sukua tähän ylikansoittuneeseen maapalloon?

Sanotaan, että lapsi on suurin lahja mitä voi saada. Itse ainakin toivoisin ennemmin että joku suunnittelisi ja toteuttaisi kylpyhuoneremontin puolestani. Tai että aamulla kun heräisin, venyisin spagaatiin. Treffeille voi siis lähteä myös kevyemmin perustein kuin valitsemaan puolisoa. Netistä luin, että jotkut käyvät treffeillä saadakseen seksiä.

Treffeillä ei kannata ensimmäisenä ilmoittaa etsivänsä toista vanhempaa esikoiselleen, koska asetat sillä itsellesi liian suuret paineet ja pelotat vastapuolen karkuun. Vaikka se olisi tarkoituksesi, hyvä vastaus on aina “en etsi mitään vakavaa”. Nostan hattua tuttavalleni, joka halusi äidiksi, mieluiten heti. Hän kävi päivässä parhaimmillaan viisillä treffeillä ja vuoden päästä hänellä oli aviomies ja poika. Näin kunnianhimoisessa tehtävässä kannattaa suostutella kaveri assistentiksi, jotta hän voi aina “soittaa sinut apuun” kun on aika siirtyä brunssitreffeiltä puistokävelytreffeille tapaamaan seuraava ehdokas.

Mistä sitten tietää, että eteen on tullut se paras kumppanikandidaatti mitä voi saada? Ensinnäkin pitää muistaa, että on lapsellista ajatella että kaunein tai komein on paras. Ethän sinä tarvitse parasta vaan sinulle sopivimman. Vertailun vuoksi, kannattaa olla niin ruma polkupyörä että voit unohtaa sen viikonlopuksi baarin eteen lukitsematta eikä kukaan pölli sitä. Joillekin kuulemma riittää se, että kumppani on mukava, eivätkä he tee valinnasta suurta ongelmaa. Naisilla vain on ominaisuus ylianalysoida etenkin tällaisia asioita.

Deittikoutsit

Deittikoutsit Minna ja Henriikka puivat treffailun haasteita Ruskaradiossa tiistaina 23.10.2018 klo 20-22, nettiradio kuuluu osoitteessa wappuradio.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.